Starý dobrý Slang opäť otvorený
Termín:11. 5. 2015
Popis:Pub narástol smerom na námestie, má nový jedálny aj nápojový lístok!

Po komplexnej rekonštrukcii ako interiéru, tak i ponuky jedla a nápojov sa do centra Bratislavy vracia Slang. Podnik, ktorý určite chýbal komunite, čo má rada komorné prostredie, výborné jedlo či pivo rôznych chutí a „národností“. Slang má za sebou viac ako 10-ročnú tradíciu a rétoriku, ktorú iba prispôsobil svojim fanúšikom. Narástol o vonkajšie priestory, umocnil tak kontakt s mestom, a ponúka ochutnať doma to, čo sa je a čapuje na podobných obľúbených miestach vo svete. Ak je slang nespisovným jazykom komunity, tu si budete –  v dobrom – rozumieť.

 

Nový Slang Pub Bratislava

 

Kde si sadneme?


Otázka je na mieste! Nový Slang sadne najmä tým, ktorí uprednostňujú útulnejšie, komornejšie prostredie pred veľkými pivárňami. Aj Slang narástol, no prirodzene a bez pocitu, že ste v hale.

 

Oproti stavu pred rekonštrukciou  môžeme hosťom ponúknuť aj sedenie situované do dvora s veľmi príjemným interiérom, ktorého súčasťou je  špeciálny Josper gril. Umožňuje totiž prípravu jedál bez šírenia zápachu alebo iných vedľajších účinkov, čo zákazníci určite ocenia,“ vysvetlil Michal Riják, prevádzkový riaditeľ Medusa Group.  Slang má celkovo interiérovú kapacitu 110 stoličiek.

 

„Na jeseň, po letnej sezóne, dostane aj svoj presklený celoročný pavilón (ako napríklad Rio), následne sa tak predĺži do ulice a hostia si budú môcť vychutnávať aj lepši kontakt s námestím po celý deň i večer. Nielen mladá generácia potrebuje priestor, kde sa zabaví a podebatuje,“ dodáva Michal Riják.

 

Nový Slang sadne najmä tým, ktorí uprednostňujú útulnejšie, komornejšie prostredie pred veľkými pivárňami. Aj Slang narástol, no prirodzene a bez pocitu, že ste v hale.

Nový Slang sadne najmä tým, ktorí uprednostňujú útulnejšie, komornejšie prostredie pred veľkými pivárňami. Aj Slang narástol, no prirodzene a bez pocitu, že ste v hale.

 

Máte čapované?


V prípade nového Slangu sa pýtate zbytočne. Máte chuť na slovenské alebo zo sveta, stavíte na novinku niektorého z mini pivovarov alebo osvedčenú svetoznámu značku?  Vybrať si môžete pšeničné, ovocné, silnú a výraznú IPU ale aj niečo menej horké, tmavé plné rôznych chutí, osviežujúci ležiak …

 

„Konkrétne značky a druhy budeme pravidelne obmieňať na základe aktuálnej ponuky, nových trendov, ročného obdobia a samozrejme požiadaviek hostí. Ak by som mal však začať doma, odporúčam Kras lager s výraznou arómou či tmavého Gejzu z pivovaru Wyvar, neobídem ani klasicky česky nachmelené Krušovice, priamo z Mníchova pšeničný biely Paulaner, výrazný citrusový škótsky Dead pony club BrewDog a ženám bude určite chutiť čerešňový Lindemans Kriek z Belgicka,“ pozýva na čapované Róbert Marhefka, šéfbarman siete Klubovní a aj Slangu.

 

Ak sa nebudete vedieť rozhodnúť, nie je problém vybrať si tú správnu chuť pri ochutnávkovom pivnom menu. Ani fľaškové pivo však za čapovanými špeciálmi nezaostáva. Každý mesiac pre vás v Slangu zachladia na ideálnu teplotu 6 druhov piva, vždy iné.  Aj tu môžete siahnuť po fľaši napríklad zo Slovenského kočovného pivovaru, rovnako i po značkách z Dánska, Belgicka a Škótska. Samozrejme v ponuke nechýba ani nealkoholické pivo, rôzne osviežujúce nealko nápoje vznikajúce kvasením ovocia, slovenské i svetové destiláty, škótska a írska whisky, miešané Slang drinky a výber príjemných vín.

Prosím čakajte